Kurz

Plavčíci

Plavčíci
Jana Valentová - Plavčíci

Jana Valentová

23.04.2024
08:15 - 9:45
Penalizační zóna od 23.04 07:15
Cena kurzu 855 Kč
Lekce 11 / 19
Kurz Plavčíků je určen pro děti, které objevují kouzlo pohybu. Lezení je pro miminka obrovský skok ve vývoji a v našem kurzu chceme dětem pomoci se s touto změnou co nejlépe vypořádat.  S dětmi si společně hrajeme a cvičíme a pomocí písniček a říkanek nenásilně podporujeme jejich pohybový i psychický rozvoj. V průběhu kurzu už děti také začínají přecházet od lezení do stoje a pokouší se o první samostatné krůčky – velmi jim při tom pomáhá, když vidí své kamarády, kteří už tento obrovský krok zvládli! Překotným rozvojem však v tomto období neprochází nejen pohybový vývoj, ale i rozvoj porozumění mluvené řeči a vývoj řeči jako takové.  S dětmi se proto budeme učit jednoduché říkanky a budeme plnit úkoly, které odpovídají jejich věku, aby se mohly co nejvíce zapojovat.

Kurz pro děti končí v době, kdy zvládají samostatnou chůzi a umějí plnit jednoduché úkoly, které s nimi v Plavčících každý týden opakujeme.  Samozřejmou součástí kurzu jsou i výtvarné dílničky, kde si vždy jednou za čas s dětmi vyrobíme nějakou památku.

Kurzy trvají hodinu a půl, z toho jsou asi třicet minut společné aktivity, zbylý čas je věnován volné zábavě dětí i rodičů.
Již proběhlo

Sdílet kurz Plavčíci na

Cookies Aby rezervační systém fungoval tak, jak má (souhlas s cookies)